Hier vind je tips voor je rummikub en andere bordspellen aankopen!

Online winkelen

 • Inspiratie tips voor het leukste Sinterklaas speelgoed te vinden? Lees de blog tips voor sinterklaas speelgoed om sinterklaas speelgoed met korting via ekiddies te kopen. In de tijd voor Sinterklaas is speelgoed altijd in grote aantallen in de aanbieding. Je moet alleen weten waar je moet bestellen. Het Ekiddies vergelijk portaal kan de daarmee helpen. Lees daarom het blog over Sinterklaas speelgoed!
 • Online winkelen met korting : https://eerstjames.nl/ - Het winkel portaal voor maximale korting!
 • Een kortingscode vinden? Alle actuele kortingscodes vind je op de kortingscode shop : http://www.kortingscode-shop.nl/ - Hier shop je altijd met een kortingscode en dus extra goedkoop!.
 • Maximale korting op je aankopen vinden? Dan is het zoeken naar een actieve kortingscode van de shop waar je wil kopen wel zo handig. Het kortingscode overzicht van besteljekorting voor altijd een actuele actieve kortingscode te vinden.
 • Een goedkope aanbieding van de dag vinden? Je kunt natuurlijk alle shops die deze aanbieden gaan afstruinen. Gemakkelijker zou het echter zijna als je deze dagacties op 1 plek verzameld kon vinden. Bekijk dan op de Aanbiedings knaller het overzicht voor een dagaanbieding
 • Weten waar je moet winkelen voor aanbiedingen uit de reclame folder? Op zoek naar een supermarkt in de buurt? Bezoek dan de gids voor supermarkten van Winkel Waar voor alle informatie over supermarkten in de buurt in de buurt. Ook vind je hier de actuele reclame folder van alle bekende winkels.

Spellen

 • Spelregels van een bordspel vinden? Je vind de spelregels van de populairste bordspellen op bordspel info : http://www.bordspelinfo.nl/ - Het bordspel info portaal is de start voor alle spelregels van bordspellen!
 • Backgammon is een van de populairste bordspellen wereldwijd. Je vind online speelmogelijkheden en een uitleg van backgammon op backgammon info : http://www.backgammoninfo.nl/ - Naast backgammon kun je hier ook de spelregels van trictrac en online speel mogelijkheden vinden.
 • Benieuwd naar de spelregels van het schaakspel? Tips hoe je je als schaakspeler kunt verbeteren? Leer schaken met de online schaakcursus van de Schaakacademie. Leer schaken met de schaak boeken tips & online schaakcursus filmpjes.
 • Een maffia game laat je de wereld van de maffia virtueel beleven. Je speelt tegen andere spelers en moet met kleine en grote criminaliteit je boterham verdienen. Denk je dat je deze maffia wereld aan kan? - http://www.shoothitandkill.nl/ - Speel de Shoot hit and kill maffia game.
 • Gratis spelletjes speel je op elk moment van de dag via Spelletjes-nl.nl. Kies uit ruim 15.000 online spellen uit vele genres. Zo is zijner vele uitdagende puzzels, zijn er actie games die je aan het beeldscherm gekluisterd houden en kun je virtuele race spelletjes spelen. Maak je keuze uit de spelletjes :
 • Leer de spelregels van het domino spel en speel online. Kies uit vele tientallen gratis domino spelletjes op Anno domino : http://www.annodomino.nl/ - Het online domino portaal.
 • Naast schaken is ook dammen een populair bordspel dat via het internet door duizenden spelers wordt gespeeld. Leer dammen met de Dam site : http://www.damsite.nl/ - Alle dam spelregels boek suggesties, een overzicht van dam cursussen via Youtube en online speelmogelijkheden voor dammen.
 • Test je puzzel skills met een Tower defence spel van https://www.tower-defence.nl/ - Het tower defence portaal heeft al je fun op 1 plek verzameld.
 • Het leukste spelletjes portaal van België heeft duizenden leuke spelletjes voor je klaar staan. Kies uit de spelletjes van

Overige

 • Een telefoonnummer van een bedrijf vinden? Of een adres? Of een klantreactie? Bezoek de online telefoongids van: www.bedrijfstelefoongids.nl. Dit is de telefoongids voor bedrijven waar je ook een gratis vermelding kunt aanvragen! De bedrijfs telefoongids geeft je de mogelijkheid een compleet bedrijfsprofiel zelf samen te stellen en deze via de bedrijvengids te promoten.